Чи вистачає комусь базової моделі iPhone 17?

Viewing 1 reply thread
  • Author
      kosia
      Participant

Мій старий телефон нещодавно впав у воду й після ремонту почав дуже дивно працювати, тому тепер доводиться вже реально шукати новий смартфон, а не відкладати це як раніше. Спочатку думав брати щось із минулих серій, але потім зайшов у eStore просто подивитись що зараз є з нових моделей Apple. Якщо чесно, мене трохи здивувало скільки зараз уваги до нової лінійки iPhone. Я поки найбільше дивлюсь саме базова модель, бо не впевнений що мені потрібні дорожчі конфігурації для звичайного користування. У eStore хоча б можна спокійно переглянути варіанти пам’яті та кольори без відчуття що тебе кудись постійно підштовхують. Ще помітив, що там одразу показуються аксесуари під нові телефони й це теж зручно коли міняєш усе одразу. Може тут є хтось, хто вже встиг нормально подивитись новий iPhone 17 і може сказати чи вистачає базової версії для повсякденних задач?

siaenko
      Participant

Я буквально кілька днів тому допомагав сестрі купити айфон 17 і ми теж спочатку дивились саме базова модель, бо вона не хотіла переплачувати за максимальні конфігурації. У підсумку більшість часу провели в eStore, бо там було простіше нормально роздивитись різні варіанти без плутанини між сторінками. Мені сподобалось, що в eStore конфігурації не змішані в одну купу й можна швидко зрозуміти де яка пам’ять або колір. Сестра ще довго вибирала між кількома кольорами iPhone 17, тому добре що все було видно в одному місці. Ще для неї було важливо одразу подивитись чохли та кабелі, щоб потім не шукати окремо по інших магазинах. Якщо чесно, для звичайного користування їй повністю вистачило саме базового варіанту без якихось складних вимог до телефону. Думаю eStore нормально підходить коли хочеться спокійно розібратись у новій серії Apple без зайвого хаосу.

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.