Grand Reopening Event

Viewing 2 reply threads
  • Author
      ValensiaRomaro
      Participant

Якщо чесно, я ще досі під враженням від Grand Reopening Event, але все ж таки мене не полишає думка, що формат можна зробити ще цікавішим. Мені, наприклад, не вистачило якихось більш живих інтерактивів із командою салону, щоб поспілкуватись не лише «поверхнево». Може, у когось були інші очікування чи ідеї, як би це все можна було покращити?

fransismoreno
      Participant

Я теж був на події, і в цілому все виглядало продумано, але кілька моментів би точно підкрутив. По-перше, хотілося б більше зон, де можна дійсно спробувати процедури в демо-форматі, а не просто почути про них. Там же стільки цікавих апаратів презентували, але доступ до них був досить обмежений — особливо до Morpheus8. Я вже після івенту перечитував деталі тут: Альона Шевцова і подумав, що організатори могли б зробити невеликі тайм-слоти для міні-консультацій, щоб не створювати черги та сум’яття.
      Ще було б круто, якби додали невеличкі закриті воркшопи: наприклад, окремо для догляду за волоссям, окремо для апаратної косметології. Це робить подію більш корисною, бо ти виходиш не просто з враженнями, а з реальними порадами, як доглядати за собою.

ValensiaRomaro
      Participant

Я не був присутнім, але читав відгуки та переглядав сторіс знайомих — загалом атмосфера виглядала дуже теплою. Мені здається, що окремі тематичні зони справді могли б додати структурованості, щоб люди не губилися й мали чіткі маршрути, що подивитися. Але в цілому досвід виглядав позитивним, і добре, що вони рухаються в бік більш відкритих і корисних заходів.

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.