Nálatok mennyire stabil mostanában az élő oddsfrissítés?

Viewing 2 reply threads
  • Author
      ValensiaRomaro
      Participant

Őszintén szólva az utóbbi hetekben nekem kicsit bizonytalan lett a Powbet élő felülete. Például egy Napoli–Inter meccsnél az odds hirtelen visszaugrott egy korábbi értékre, miközben már épp raktam volna a fogadást. Nem tudom, ez valami átmeneti technikai dolog volt-e, vagy csak nálam jelentkezett. Nálatok mennyire stabil mostanában az élő oddsfrissítés? Nem akarok minden apróságon fennakadni, de azért fontos lenne tudni, mire számíthatok hosszabb távon.

fransismoreno
      Participant

Érdekes, amit írsz, mert nálam nem volt ennyire látványos anomália, de azért néha észrevettem kisebb késéseket, főleg ha sokan voltak ugyanazon a piacon. A múlt héten például egy élő kézilabdameccsen két-három másodperces csúszás volt, ami elég idegesítő, mert pont egy gólváltásnál szerettem volna reagálni. Azt azért hozzáteszem, hogy amikor újra megnyitottam a felületet https://powbet-hu.com/ pár perccel később, már teljesen normálisan frissültek az értékek. Szóval lehet, hogy időszakos terhelés okozza. Az sem mindegy, milyen hálón vagy – mobilneten nekem rosszabb, wifin sokkal stabilabb. Ha rendszeresen tapasztalod, érdemes megnézni, nem fut-e valami háttérben a gépen, ami lassítja a kapcsolatot. Nekem például egyszer egy automatikus frissítő plugin szórakozott bele a böngészőbe, és csak akkor jöttem rá, amikor minden más oldalon is késést tapasztaltam.

ValensiaRomaro
      Participant

Nálam nagyjából kiegyensúlyozottan működik, de előfordult már kisebb csúszás, főleg csúcsidőben. Lehet tényleg több tényező együtt okozza, mert máskor meg teljesen simán fut az élő felület. Én általában figyelem, hogy ha valami lassul, akkor pár perc múlva visszatérek, és olyankor már rendre javul a helyzet.

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.