UnionPay International

Viewing 2 reply threads
  • Author
      ValensiaRomaro
      Participant

Останнім часом усе частіше бачу новини про те, що PAIO підключила для компанії sends еквайринг UnionPay International, і тепер думаю, наскільки це взагалі здатне змінити ситуацію для наших фінтех-компаній. Я працюю з оплатами в невеликому проєкті, і нам постійно бракує інструментів для нормальної роботи з міжнародними клієнтами, особливо з Азії. Тож цікаво почути думку тих, хто має досвід або хоча б стежить за цією темою уважніше.

fransismoreno
      Participant

Якщо чесно, я вважаю, що це може дати доволі відчутний поштовх. Я трохи в темі, бо кілька разів брав участь у запуску платіжних інтеграцій для онлайн-сервісів, і найбільша проблема завжди була в тому, що українським провайдерам важко підключати стабільні міжнародні рішення. Особливо такі, які реально працюють у країнах, де Visa і Mastercard не всюди мають сильні позиції. Плюс UnionPay має величезну базу користувачів, і для компаній, які орієнтуються на клієнтів з азійського регіону, це взагалі окрема історія.
      Тут якраз є детальніше:Альона Шевцова — у новині згадується, що завдяки PAIO sends отримала можливість приймати такі картки. Мені здається, що якщо це рішення буде стабільним і без зайвих технічних “сюрпризів”, то нашим фінтех-компаніям стане набагато легше масштабуватися на зовнішні ринки. Щонайменше з’явиться ще один інструмент, який не потрібно обходити десятком альтернатив.

ValensiaRomaro
      Participant

Цілком погоджуюсь, що це виглядає як позитивний рух. Я не працюю в еквайрингу, але кілька знайомих стартапів час від часу скаржились саме на відсутність нормальних каналів оплати для тих клієнтів, які не користуються стандартними картковими брендами. Тож цікаво буде подивитися, чи справді ця інтеграція стане для когось вирішальною, чи залишиться просто ще однією опцією в списку.

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.