Gdzie najlepsze darmowe spiny przy wpłacie przez Revolut?

Viewing 2 reply threads
  • Author
      digidim
      Participant

Witajcie! Szukam jakiegoś rzetelnego zestawienia albo opinii o kasynach, które dają fajne bonusy powitalne, a konkretnie darmowe spiny przy depozycie przez Revoluta. Zauważyłem, że niektóre marki wykluczają niektóre metody płatności z promocji i potem jest zonk… Chciałbym tego uniknąć, bo zależy mi na szybkiej wpłacie z aplikacji, ale też na zgarnięciu jakiegoś ciekawego pakietu na start. Macie jakieś aktualne info, gdzie teraz najbardziej opłaca się założyć konto pod tym kątem? Fajnie, jakby to było jakieś czytelne porównanie ofert, żeby nie szukać każdego regulaminu z osobna, bo to marnowanie czasu. Z góry dzięki za pomoc i owocnych łowów w weekend!

Mingrates28
      Participant

Siemanko! Masz całkowitą rację, z tymi wykluczeniami metod płatności z bonusów trzeba mega uważać, sam się raz naciąłem na Skrillu… Na szczęście z Revolutem rzadko robią takie numery, ale i tak warto sprawdzić wszystko przed rejestracją. Jeśli szukasz dobrego porównania ofert i zależy Ci na konkretnych profitach na start, to wejdź sobie na tę listę i odbierz darmowe spiny w jednym z polecanych tam miejsc. Strona fajnie zestawia ze sobą różne platformy obsługujące Revoluta, od razu widać, ile obrotów dają na start, jakie są warunki i gdzie gra się najbardziej fair. Ja dzięki temu zestawieniu wybrałem swoją obecną platformę i zgarnąłem całkiem spory pakiet na ulubionego slota.

digidim
      Participant

O, super, dokładnie o takie zestawienie mi chodziło, zaraz sobie przejrzę te opcje i wybiorę coś na wieczór!

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.