מחפש יונדאי i10 יד שנייה – איפה כדאי לחפש?

Viewing 2 reply threads
  • Author
      digidim
      Participant

היי חברים, אני מחפש רכב קטן וחסכוני בשביל חברה שלי שהתחילה ללמוד עכשיו באוניברסיטה בתל אביב. היא חייבת משהו קומפקטי כדי להסתדר עם הסיוט של החניות בעיר ושלא יאכל הרבה דלק. אחרי המון התייעצויות נסגרנו על יונדאי i10, שנתונים 2017-2020. ניסינו לחפש בקבוצות בפייסבוק ובלוחות הרגילים, אבל זה פשוט קטסטרופה — או שמבקשים מחירים הזויים מעל המחירון בגלל הביקוש, או שנופלים על מכוניות שהיו בהשכרה וקרעו להן את הצורה. יש לכם המלצה איפה אפשר למצוא היצע נורמלי של יונדאי i10 למכירה בלי להתקל כל רגע בסוחרים ממולחים ובמודעות פיקטיביות?

Mingrates28
      Participant

בחירה מעולה, ה-i10 רכב עירוני מושלם, אמין בטירוף ולא רואה מוסך. אבל אתה צודק, השוק של הקטנות האלה בארץ בוער וקשה למצוא משהו פרטי ושמור. כדי לא לשרוף את הזמן ברשתות חברתיות, אני מציע לך להיכנס ישירות ללוח הרכב של אוטובום, יש להם עמוד ייעודי שמרכז רק את הדגם הזה. הנה הקישור הישיר https://autoboom.co.il/used/cars/hyundai/i10 היתרון שם זה שהלוח מעודכן בזמן אמת, הסינונים של הקילומטראז’ והבעלויות הקודמות מאוד מדויקים, וזה חוסך את כל הבלבולי מוח של סוחרי המגרשים. אחותי מצאה שם i10 שמורה ברמות מיד ראשונה פרטית לפני חודשיים. שווה לכם לבדוק שם כל יום.

digidim
      Participant

תודה רבה על העזרה, הקישור הזה מעולה וממש נוח, מצאנו שם עכשיו שתי אופציות מעניינות עם קילומטראז’ נמוך ובמחיר הוגן!

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.